Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ευβοίας

Το Σάββατο 5/4/2014 στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ELVIAL υπό την ΑΙΓΙΔΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ.

_DSC0364-001_2ΤΙΤΛΟΙ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  1. Εξοικονόμηση Ενέργειας σε υπάρχοντα κτίρια του οικοδομικού ιστού
  2. Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων και Δημόσιων κτιρίων
  3. Προγράμματα επιδοτήσεων και Χρηματοδοτήσεων

 

Απεύθυναν χαιρετισμούς εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων, η κα Έλενα Βάκα, Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και εκ μέρους του Συλλόγου, η Πρόεδρος Γωγώ Ρουσοδήμου, που εκτός των άλλων ανήγγειλε και τη νέα εκδήλωση του Συλλόγου, που θα είναι ο 1ος ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και που θα αφορά ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΟΥ σε κάποιο σημείο της πόλης.  Xαιρετισμό απήυθυνε και ο Προεδρος του Τ.Ε.Ε-Περιφερειακο Τμημα Ευβοιας Κωστας Λαππας ο οποιος συνεχαρη το Συλλογο για τις πρωτοβουλιες που αναλαμβανει και εκανε μια γενικη αναφορα για την Εξοικονομιση Ενεργειας

 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

1) Δημήτρης Ματσούκας μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου

«Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ»

Αναλυτικά η εισήγηση:

2) Μυλωνάκης Γεώργιος(ΦΥΣΙΚΟΣ)

«Κατασκευές από Αλουμίνιο για τη μεταφορά και ενσωμάτωση των Ευρωπαϊκών προτύπων στην Ελληνική Νομοθεσία.»

3) Ηλιάδης Γεώργιος, Δρ. Μηχ/γος Μηχ/κος

«Αναλυτικές Εθνικές Προδιαγραφές για τον Υπολογισμό της Ενεργειακής Απόδοσης κτιρίων και την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης»

4) Μαρκογιαννάκης Γιώργος, Μηχ/γος Μηχ/κος

«Εξειδίκευση στο τομέα της Ενέργειας- Ενεργειακές καταγραφές Κτιρίων και Βιομηχανιών.»

5) Τζίκας Δημήτριος, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Αλουμινίου Α.Ε.- ELVIAL.

6) Κα Θεοχαροπούλου υπεύθυνη του τμήματος Marketing.

 

Η Ημερίδα διήρκησε περίπου 3 ώρες και ήταν ενδιαφέρουσα τόσο σαν θεματολογία όσο και σαν προοπτική εργασίας για τους Μηχανικούς. Υπήρξαν πολλές οι παρουσίες συναδέλφων Αρχιτεκτόνων –Πολίτικων Μηχ/κων-Μηχ/γων Μηχ/κων.

Επισημαίνετε η παρουσία του Νέου Προεδρείου του Τ.Ε.Ε/ Π.Τ. Εύβοιας, Κώστας Λάππας Πρόεδρος, η Κατερίνα Σιμιτζή Αντιπρόεδρος, Πάτροκλος Κουδούνης, Γ. Γραμματέας, ο Λευτέρης Χαλιώτης πρώην Γ. Γραμματέας του Τ.Ε.Ε/Π.Τ. Εύβοιας και νυν μέλος της Διοικούσας, ο Γιώργος Μπουραντάς πρώην Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε/Π.Τ. Εύβοιας, ο Αλεξανδρος Βρακας μελος του Δ.Σ Αντιπροσωπειας του ΣΑΔΑΣ, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Πολ. Μηχ. Κατσικογιάννης Γιάννης, των Μηχαν. Μηχ. Λέων Γιάννης, ο Γιώργος Αγγελέτος, Πρόεδρος των Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, η κα Σοφία Κουδούνη Προϊσταμένη Τ.Δ.Π Περιφέρειας και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβούλιου του Τ.Ε.Ε./Π.Τ. Εύβοιας, ο προεδρος της ΕΜΔΥΔΑΣ, Αλέξανδρος Βαγγελάκος, ο νέος Πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. με το Δ.Σ. Γιάννης Νέζης, καθώς και η κα. Ελένη Αϊδίνη, Δημοτ. Σύμβουλος.

 

 

 

 

 

Leave a Reply