ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

σε συνέχεια της απόφασης που πήραμε χθες στην κοινή συνεδρίαση της ΔΕ του ΤΕΕ ΠΤ ΕΥΒΟΙΑΣ και των ΔΣ των Συλλόγων Μηχανικών ΕΥΒΟΙΑΣ με την ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του Τεχνικού κόσμου σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΤΕΕ και το μήνυμα του Προέδρου του ΤΕΕ που παραθέτουμε:

———————————————————————————————————————–
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γραφείο Προέδρου

(υπόψη Προέδρου)

Εκ μέρους του Προέδρου του ΤΕΕ, κ. Χ. Σπίρτζη:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕ του ΤΕΕ, που σας έχει αποσταλεί και τις κινητοποιήσεις που έχουμε προγραμματίσει, παρακαλώ να μου αποστείλετε τη διαθεσιμότητα για τη συμμετοχή σας (με πούλμαν) από τα Περιφερειακά Τμήματα στην Παντεχνική Συγκέντρωση τη Δευτέρα στις 12:00 στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και στην Πανεπιστημονική – Παντεχνική Συγκέντρωση την Τετάρτη στις 13:00 στο Υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης, παρακαλώ, για όσους αδυνατούν, να διερευνήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος, παρακαλώ για τον αναγκαίο προγραμματισμό, προκειμένου να απέχουν οι Συνάδελφοι από Επιτροπές Διαγωνισμών, Συμβούλια κλπ.

Με εκτίμηση
Χρήστος Σπίρτζης
———————————————————————————————————————

Προγραμματίζουμε να μεταβούμε στην Αθήνα τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 με λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από τα γραφεία του ΤΕΕ ΠΤ ΕΥΒΟΙΑΣ στις 10:00 το πρωί για το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Για τη κινητοποίηση της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2012 με λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από τα γραφεία του ΤΕΕ ΠΤ ΕΥΒΟΙΑΣ στις 11:00 το πρωί για το Υπουργείο Οικονομικών.

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα γραφεία του Τμήματος στα τηλέφωνα 2221061285,86 ή στο fax: 2221061287 ή με E-mail:tee_hal@tee.gr, για να γίνει καλύτερη οργάνωση της μετακίνησης.

Προγραμματίζουμε επίσης να γίνει ανοικτή συγκέντρωση Μηχανικών στη Χαλκίδα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 το πρωϊ, με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΤΕΕ συν. Χρήστου Σπίρτζη ή όπου άλλου μέλους της ΔΕ για ενημέρωση για το Ασφαλιστικό, τα Φορολογικά και άλλα επαγγελματικά θέματα. Θα γίνει ενημέρωση και διάλογος. (Θα ακολουθήσει ενημέρωση σύντομα)

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Από αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να συμμετέχουμε και να είμαστε όλοι μαζί.

Με τη μαζική συμμετοχή μας δυναμώνουμε τη φωνή μας για να ακουστούμε δυνατά σ’αυτούς που πρέπει.

Αγωνιζόμαστε για να μη περάσουν τα άδικα μέτρα που διαλύουν τον ασφαλιστικό μας φορέα.

Αγωνιζόμαστε για να μη περάσουν τα άδικα φορολογικά μέτρα που σε συνδυασμό με την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών εν μέσω ύφεσης και συρρίκνωσης των εισοδημάτων θα μας οδηγήσουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Αγωνιζόμαστε για την απόσυρση όλων των αντεργατικών μέτρων που οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα και καταλύουν το κοινωνικό κράτος.

Αγωνιζόμαστε για την επιβίωση μας.

Για τη Δ.Ε. του ΤΕΕ /Π.Τ. ΕΥΒΟΙΑΣ
Ο Πρόεδρος

Γιώργος Μπουραντάς

Leave a Reply